Dom > О нама

Хенан Форевер Медицал Цо, Лтд


Форевер Медицал Лимитед


У даљем тексту се наводи као ФОРМИРАНО


Форевер Медицал је професионална компанија за медицинску опрему из Кине , која се састоји од истраживања и развоја и продаје медицинских уређаја, водећи је испоручилац медицинске опреме, нарочито у области медицинске рендген апарата и ултразвучног скенера.


Хенан Форевер Медицал ЦО., ЛТД се налази у главном граду Хенан Интернатионал Цити-Зхенгзхоу, предузеће од свог оснивања у тржишној пракси, пробног и погрешног учења, и акумулирао велико искуство у предузетништву, формирајући развој колекције, производњу, прераду и маркетинг у једном од ентитета.

Форевер Медицал је компанија специјализована за материјале и сродне производе за хемијски састав, анализу физичких перформанси, инструменте за испитивање и добављаче опреме и пружаоце услуга. Серије производа су: лабораторијска опрема, ИЦУ опрема, опрема за медицинску слику, хладњак са хладним ланцем. Углавном су производи: Биоцхемистри Анализер, Хематолошки анализатор, Анализатор хемодиализе, Машина за анестезију, Монитор за пацијенте, Вентилатор, Ултразвучни систем машина, Рентгенски систем, ЦТ, МРИ, Машина за стерилизацију стоматологије, Ултразвучни замрзивач, аутоклав биолошке безбедности, , Тотално око десетине хиљада сорти.

Наша мисија је да оператујемо на основу тога што олакшава и олакшава купцима да уштеде време и одрже конкурентност у медицинском пољу. Радујемо се да ћемо вам пружити најбољу могућу услугу. Успоставили смо добар сервисни тим, пружајући моћну подршку за наше купце. У посљедњих неколико година, добили смо "напредну јединицу након куповине услуга у медицинским медицинским производима".

Хенан Форевер Медицал Цо, Лтд се обавезала да буде ваш поуздан добављач и извозник у области медицинске опреме.

Ако имате робу више, волели бисмо да понудимо наше добре цене да промовишемо прилику да сарађујемо једни са другима.


Купите медицинску опрему, најбоље одаберите Форевер Медицал !!!
Изабрали смо насОријентир зграде у Зхенгзхоу, Кина


wKgB3FIK_xGALM35AAXZEWnq_VM23.jpeg1522679425575.png
Зграда знаменитости у Пекингу Кина

6107901_114440652162_2.jpg


Локација Хенан Форевер Медицал ЦО., ЛТД у ЗХЕНГЗХОУ ОФФИЦЕ


QQ截图20180615112409.png